marți, 12 iulie 2011

Despre cantareti

PARK PLACE

Park Place
Park Place - Ovidiu Junghiatu
Ovidiu s-a nascut la data de 24.03.1987 la Bucuresti, iar primele contacte cu lumea artistica le-am avut in anul 1992, la varsta de 5 ani, cand a fost cooptat in ansamblul de dans modern "Primavara" de la Palatul Copiilor condus de Angela Melcescu, unde a activat timp de 6 ani.
In paralel, de la varsta de 6 ani, a urmat cursuri de vioara tot la Palatul Copiilor in cadrul "Ansamblului Adagio" condus de Oana Parvu.
Mai tarziu, la indemnul compozitorului Dinu Giurgiu, a fost indrumat sa urmeze Liceul de Muzica Dinu Lipatti, prin urmare la varsta de 7 ani a fost admis primul in promotia sa.
"Pana la varsta de 14 ani am avut numeroase activitati artistice ca dansator, cantaret si violonist.", povesteste artistul.
Desi nu este cunoscut publicului larg, pana in prezent a avut numeroase spectacole si filmari, iar la varsta de 10 ani a reprezentat Romania la Festivalul Bucuriile Europei de la Belgrad. Cu aceasta ocazie a fost invitat la televiziunea nationala pentru a interpreta la vioara piesa"Ciocarlia", lucru ce i-a adus titulatura de cel mai tanar interpret al acestei piese.
"Am avut ocazia sa cant de nenumarate ori pe scena Salii Palatului ca solist vocal si solist dansator.", completeaza Ovidiu.
La varsta de 9 ani l-a cunoscut pe Laurentiu Duta devenind astfel unul dintre primii intrerpreti ai compozitiilor acestuia.
A luat lectii de interpretare actoriceasca la varsta de 10 ani la teatrul Ion Creanga si a participat la emisiunea "Trei Pentru O Masca".
"De la varsta de 14 ani m-am axat exclusiv pe instrument unde am avut satisfactii profesionale. La 15 ani am intrat in ansamblul folcloric "Rapsodia Romana" ca violonist principal unde am activat pana la 18 ani, iar in paralel am concertat pe scena Ateneului Roman,Palatului Parlamentului, Cotroceni si a Salii Radio."
"La 21 de ani am fost cooptat in trupa Esspresso viitoarea Park Place, unde am interpretat piese din repertoriul international, piese cu grad mare de dificultate, de la jazz blues, rock funk, pop la etno funk. Am participat la multe evenimente unde am fost apreciat de nume sonore ale muzicii(Ioan Gyuri Pascu, Provincialii, Heaven, Nico, Constantin Enceanu). Ma laud cu performanta de a fii cantat de-a lungul carierei mai toate genurile de muzica ca instrumentist (clasica, folclor, muzica lautareasca, muzica balcanica, house, etno jazz) si ca vocalist (funk, jazz blues, rock, house).", povesteste artistul.
La jumatatea anului 2009 a inceput colaborarea cu Dj Delyno alaturi de care, chiar de la prima incercare, a lansat piesa "I have the world" care in prezent se bucura de un real succes.
Momentan este student la Universitatea Spiru Haret la "Facultatea de Muzica" anul 3 si incepand de anul viitor si-a propus sa urmeze cursurile de master la Conservatorul Bucuresti.
In Martie 2010 a semnat cu agentia de management si impresariat artistic "Star Agency" si, impreuna cu managerul sau Tiberius Marian, a semnat cu casa de discuri MediaPro Music.



Versuri:
See it in your eyes
See it in your smile
This is the right time
I know you'll be mine
There's a place for us
There's one dream of you
Music wakes me up
Are you dreaming too?

I'm running out of time
Searching for your smile
To feel your heart
Briefing next to mine (x2)

See it in your eyes
See it in your smile
This is the right time
I know you'll be mine
There's a place for us
There's one dream of you
Music wakes me up
Are you dreaming too?

Time to be free
Time to see me
Time to let me in your heart (x2)

I'm running out of time
Searching for your smile
To feel your heart
Briefing next to mine (x2)

For all I might lose
If you bring you home
Right into my arms
Right where you belong
There's a place for us
There's one dream of you
Music wakes me up
Are you dreaming too?

Time to be free
Time to see me
Time to let me in your heart (x2)

I'm running out of time
Searching for your smile
To feel your heart
Briefing next to mine (x2)
To mïne... (x10)






Mishelle:

What's that feeling that I get?
My heart is drowning in regret.
Hands are shaking, eyes are full of shame.
Lost myself, but I don't care,
I'm going but I don't know where.
My feet are taking me away from you.

Refren:

Only you .. only you..
My beautiful dream, I loved you
Only you .. only you
You gave me your heart x2

Randi:

I have no reason now to stay,
But I will think of you and pray
That you will find someone to love again.
I'm leaving and I won't come back
You'll find your way, you'll be alright,
But promise me you won't forget my name.

Refren:

(Mishelle):Only you .. only you..
My beautiful dream, I loved you
Only you .. only you
You gave me your heart.

(Randi): Only you .. only you..
My beautiful dream, I loved you
Only you .. only you
You gave me your heart.

Only you .. only you..
My beautïful dream, I loved you
Only you .. only you
You gave me your heart x2

Gradini de vis

Amenajarea unei gradini de vis de la A la Z


Material oferit de Special Garden Designcompanie cu o bogata experienta in arhitectura peisagera.

Desi inca mai avem de asteptat pana la sosirea primaverii, zilele senine, insorite, ne imbie deja sa ne gandim la posibilitatile de amenajare a gradinii, sa cautam idei pentru realizarea unor spatii verzi de vis.


Intentionezi sa-ti amenajezi gradina, dar nu prea stii cum si in ce secvente?
In acest articol te lamurim cu tot ce trebuie sa stii despre etapele amenajarii unei gradini, cu ajutorul unei firme profesionale de amenajari gradini.

Proiectare gradinaIn primul rand, cautati o firma care ati dori sa va realizeze lucrarile. Va recomandam sa alegeti o singura firma care sa se ocupe de toate lucrarile, incepand de la realizarea proiectului pana la finalizarea lucrarilor si intretinerea spatiului verde. In caz contrar, riscati sa apara situatii neplacute, de exemplu la o problema intr-o etapa a lucrarilor firmele dau vina una pe cealalta si nici una nu repara greseala. In plus, daca o singura firma face intreaga amenajare lucrarile vor parcurge intr-un ritm mai rapid, fiind imposibil ca muncitorii mai multor firme sa lucreze eficient in acelasi timp, pe acelasi spatiu. De exemplu pe aceiasi 10 m2 se pot aglomera mai multi muncitori: cei care planteaza plantele, cei care pun pavajul, cei care instaleaza sistemul de iluminat, cei care pun rulourile de gazon si cei care instaleaza sistemul automat de irigatii. Incercati sa evitati situatiile de acest gen.

video despre servicii de amenajari gradini
Daca ati gasit firma de amenajari gradini, urmeaza etapa derealizare a proiectului spatiului verde. Multe firme va realizeaza doar o schita cu creionul, pe o foaie A4. Va recomandam sa alegeti o firma care va ofera un proiect pe calculator atat 2D (in plan) cat si 3D (in spatiu). In cazul proiectului 3D aveti posibilitatea sa vedeti cat mai veridic cum o sa arate gradina dumneavoastra la finalizarea lucrarilor. In cursul realizarii proiectului tineti legatura stransa cu firma de amenajare, apelati la serviciile de consultanta ale firmei, etapa aceasta fiind foarte importanta prntru ca acum se hotaraste cum va arata gradina dumneavoastra. Modificarile ulterioare la proiect duc la prelungirea, intarzierea lucrarilor si, in acelasi timp, la modificarea costurilor de amenajare.

Daca ati ajuns la un proiect final, de obicei firma contractanta calculeaza costurile proiectului si va da o oferta de pret detaliata pe fiecare etapa de lucru. Ca in fiecare domeniu, si aici este recomandat sa negociati cu prestatorul, insa nu incercati sa taieti din costuri prin metoda asumarii unor sarcini pe umerii dumneavoastra. Acest lucru nu va fi benefic, ba mai mult, rezultatul va fi calitatea redusa sau esecul lucrarilor.

Daca ati batut palma si ati semnat contractul cu prestatorul pentru efectuarea lucrarilor, faceti planificarea aproximativa (din cauza vremii care este variabila nu se poate face o planificare exacta) a procesului de munca. In cazul in care mai lucreaza si altii pe spatiul de amenajat (de exemplu se construieste o casa, sau se mai fac unele finisaje) va sfatuim sa consultati toate echipele de muncitori ca sa puteti face o planificare cat mai exacta.
Este foarte recomandat sa se faca o erbicidare totala pe terenul destinat spatiului verde, inainte de toate lucrarile, substanta avand nevoie de circa 3 saptamani pentru a afea efect total. Daca sariti peste aceasta etapa, este foarte probabil ca dupa ce ati gazonat, sa iasa buruienile intre firele de gazon si celelalte plante. Acest lucru este foarte neplacut, pentru ca sunt buruieni care nu se pot elimina dintre firele de gazon cu ajutorul ierbicidelor selective, ramane numai posibilitatea de a dezradacina manual.

Nivelare gradinaDaca ati realizat calendarul de lucru, se poate incepe munca fizica. Prima etapa estemodificarea, frezarea terenului, adica nivelarea terenului in cazul in care este un teren denivelat, terasarea terenului in cazul in care este necesara ( terenul se afla pe o panta). Aceasta etapa se face cu ajutorul utilajelor grele.

Irigatii gradinaDaca terenul este pregatit pentru amenajare, se poate trece la urmatoarea etapa. In cazul in care doriti sa aveti un gazon frumos, sanatos si verde uniform, este foarte recomandat sa instalati unsistem automat de irigatii, care asigura cantitatea necesara de apa pentru un gazon sanatos, si va scapa de udarea zilnica a acestuia, mai ales ca, in caz de gazonare prin insamantare, in primele doua saptamani pamantul trebuie sa fie ud constant, acest lucru fiind posibil numai cu ajutorul unui sitem automat de irigare.

Iluminat gradinaParalel cu realizarea sistemului de irigare, sau dupa acesta, se instaleaza sistemul de iluminat in gradina. Acest sistem este necesar pentru gradina dumneavoastra daca doriti ca aceasta sa arate ca in povesti si seara, in intuneric. Un sistem de iluminat bine gandit inca din etapa de proiectare, va da farmec gradinii, creand o ambianta placuta, luxoasa.

Daca ati terminat cu etapele in care ati avut de lucru sub nivelul solului (tras cabluri, tevi, etc.) urmeaza realizarea aleilor si trotuarelor care strabat gradina dumneavoastra. Cel mai bine arata aleile realizate prin pietre pasitoare prin gazon, dar totusi multi aleg sa-si faca toate aleile din spatiul verde din pavaj. S-ar putea ca firmele de amenajari gradini sa nu accepta lucrari de pavajare, aceste servicii apartinand mai mult domeniului de constructii.

Cascada gradinaDaca aveti aleile finalizate pe spatiul verde, se poate trece la lucrarile la iaz, cascada si parau artificial. Aceste elemente decorative cu apa au un sistem inchis, adica apa care curge in parau si cascada este recirculata. Dinamismul apei este realizat cu ajutorul unor pompe si a unui basin de apa, iar ca apa sa ramana curata trebuie sa folositi filtre. Realizarea acestor elemente de apa se face in doua etape: in prima etapa se sapa bazinul de apa (bazin pentru iaz, pat pentru paraul artificial) si se construiesc structurile necesare pentru aceste elemente cu apa, de exemplu structura pentru cascada. Etapa a doua urmeaza numai cand ati terminati cu toate lucrarile de amenajare a gradinii: umplerea bazinelor cu apa.

Flori gradinaDaca ati terminat lucrarile la alei, inseamna ca spatiile pentru grupuri de flori sunt marcate, deci urmeaza realizarea grupurilor de flori, gardurilor vii, plantarea plantelor. Daca trebuie, se construiesc structurile speciale pentru grupuri de flori, de exemplu o structura din stanci, sau terasare cu ajutorul unor garduri mici de lemn. Se pregateste solul pentru plante - este recomandata folosirea cantitatii necesare de turba la plantarea plantelor mai mari. Dupa ce solul este pregatit, se planteaza toate plantele, iar ca finalizare a acestei etape se poate pune, dupa dorinta, scoarta de copac.

Gazon gradinaIn cazul in care faceti gazonare prin rulouri, urmeaza pregatirea terenului pentru montarea rulourilor. Este foarte importat sa pregatiti cu atentie solul, luand in considerare ca radacinile gazonulul trebuie sa se prinda de sol, dar nu uitati nici de faptul ca solul are si rolul de controlare a apei din pamant. Pentru rulouri de gazon este foarte important ca partea superioara a solului sa fie alcatuita dintr-un pamant nisipos.
Montare gazon gradinaDaca ati pregatit solul pentru gazon, urmeaza munca grea:montarea rulourilor. Aceasta etapa este doar aparent una usoara, insa trebuie sa stiti ca un rulou normal are intre 25-35 Kg, iar suprafata este de numai 1 m2. Manipularea si amplasarea exacta a acestor rulouri este o munca foarte obositoare care necesita mult efort. Daca s-au montat toate rulourile, se face presarea acestora cu ajutorul unui tavalug. Daca s-a gazonat spatiul destinat gazonului, se taie gauri pentru aspersoarele sistemului automat de irigatii, se da cu fertilizator special pentru gazon si se face prima udare - foarte importanta. In primele doua saptamani nu se paseste pe gazon, in caz contrar apar gauri, denivelari in gazon, care nu se mai pot repara.

Finisaje gradinaLa finalizarea lucrarilor se umple bazinul elementelor decorative cu apa, si se fac finisaje unde este necesar. Daca nu s-au inmanat de la inceput, atunci se dau acum proiectele tiparite beneficiarului.



Este foarte important ca acesta sa stie unde, la ce adancime si ce anume are amplasat sub nivelul solului!

Finalizare gradinaSi, ca sa savurati "gustul" placut a investitiei facute in gradina, va sfatuim sa organizati un garden party cu familia si prietenii.

In saptamanile urmatoare, vom reveni cu o serie de articole in care vom detalia principalele etape enuntate in acest articol, pentru amenajarea unei gradini de vis.


luni, 11 iulie 2011

A trip to Maramures

Cea mai frumoasa excursie din viata mea a fost excursia la Maramures din acest an, poate in alti ani vom vizita ceva mai spectaculos dar pana acum a fost foarte bine.In urmatorul videoclip veti vedea  aceasta excursie la Maramures.

Poze pentru avatar

avatare de dragoste frumoase.jpg                  avatare noi de dragoste

                              

                                              

                       

         

         


                            

                                      
             
         

duminică, 10 iulie 2011

Statusuri noi

As I stare at you this very moments,I has realised you`re still the one I wanna fall for,every second from now.
Just close your eyes.And you`ll be here with me.Just look to your heart.And that`s where l`ll be.
Maybe i was naive, got lost in your eyes whwn i never really had a change.
I`m afraid,to let you go because i`m scared that you don`t love enought to came back.
A thousand words could`t bring you back,I know because I tried.Neither could a trousand tears,I know because I cried.You left behind a broken heart and happy memories too, but I never wanted memories,i only wanted you.
Missing someone get`s easier every day because even thought it`s one day further from the last time you saw each other,it`s one day closes to the nezt time you will.
When your phone keeps ringing all night long and that some old,weekness gets so strong that you`re helpless...
                                                                    Remember that...
And he keeps hurting you and breaking up with you even though he says he lover you and you just can`t help but love him and fight to get him back.